Sådan foretages fejlfinding Dell-printere ved hjælp af Windows 7

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-07-24

Fejlfinding Dell -printere kan være ganske frustrerende . Se om dit problem med en Dell- printer og Windows 7 er dækket her før der skal beskæftige sig med længes holder på telefonen

Du skal bruge: .
Dell printer
. internetadgang .


1 .
Log på Dell. com . Rul ned til bunden og se på den tredje kolonne , der siger Support . Klik på Drivere og downloads .
2 .
Find din printer model ved at anvende " Vælg din model ' mulighed for at identificere din printer . Rul ned ad listen og klik på din Dell- printer modelnummer . Du vil være i stand til at identificere det , når billedet af den model vises , når du klikker på modelnummeret .
3 .
Vælg dit operativsystem . Når skærmen opdateres , downloade Patch /Upgrade fil til din printer model . Unzip det , installere det og køre det , så det kan fjerne en tidligere version af Dell software , der kan forstyrre installationen eller funktion printersoftwaren .
4 .
Genstart computeren eller vælger denne mulighed , når Patch softwaren, hvis færdig med at køre .
5 .
Download driveren til din Dell printer næste . Et af de mest almindelige spørgsmål vedrørende Dell -printere og Windows 7 bliver printersoftwaren til at fungere på grund af svigt af Dell Driver for at installere ordentligt . Det Patch , du kørte vil hjælpe med det.
6 .
adgang til din downloadede Dell Driver fil eller gemme den på færdiggørelse af download . Åbne filerne placering og højre klik på den og derefter rulle ned til Egenskaber , og klik på det .
7 .
Klik på fanen Kompatibilitet , når du åbner op Egenskaber . Tjek ' Kør dette program i kompatibilitetstilstand for " valgmulighed. Vælg Windows Service Pack 2 . Klik på OK for at gemme ændringerne.
8 .
Installer Dell Driver lade computeren til at genstarte . Du skulle nu være i stand til at bruge din printer uden spørgsmål .

gode råd og advarsler


  • Hvis din Dell-printer er stadig under garanti , kan du også bruge deres online chat valgmulighed .


  • Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:hvordan man kan ændre fra FAT32 til NTFS i Windows Vista for en bærbar harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change