Windows Vista mikrofon fejlfinding

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-07-04

En mikrofon tilsluttet din computer giver dig mulighed for at chatte med andre i et online community , eller med familie og venner på en VoIP- netværk som Skype . Desværre for dem, der bruger Microsoft Vista , blev der foretaget ændringer til audio kontrol for kabelforbundet mikrofoner , men der er ting, du kan tage for at løse problemet

Oprindeligt Steps

Hvis du har problemer med at bruge din mikrofon , først efterprøve, om mikrofonen er anerkendt af operativsystemet . Hvis du har tilsluttet en ekstern mikrofon sørg for at det er sluttet til den korrekte port , og at det er sat helt ind . Hvis mikrofonen er sluttet i skak for at sikre, at det er aktiveret i af operativsystemets indstillinger . Klik på Start i hjørnet af din computers skrivebord , gå til Kontrolpanel og derefter klikke på Hardware og lyd . Mens der i Hardware og lyd vindue klikker du på Øresund afsnittet og derefter vælge Administrer lydenheder . Hvis du ser din mikrofon , skal du klikke på den og sætte den i stand . Hvis din mikrofon ikke er anerkendt sørg for lyd drivere til din specifikke mikrofonen er installeret . Også sikre , at du har den aktuelle drivere til computerens lydkort .

Bekræft Arbejde stat

Hvis din mikrofon er tilsluttet og aktiveret , bør du teste enheden bruger Vista 's indbyggede lydoptager . Tilslut din mikrofon og klikke på Start på skrivebordet . Vælg Alle programmer i menuen , derefter Tilbehør , og klik på Lydoptager . Starte optagelsen, og teste , om mikrofonen vil afhente din stemme . Hvis du vil bruge en lydoptager skal du have et lydkort og højttalere installeret på din computer . Hvis du bruger et program som Skype til voice chat , har disse applikationer indbygget mikrofon test , som du kan bruge .

Egenskaber

En ikke arbejder mikrofon kan være et fingerpeg om, at præferencer ikke er konfigureret korrekt . Gå til Øresund afsnittet Hardware og lyd , og vælg mikrofonen placering fra de områder, der vist efter , hvor din mikrofon er sat i. Sørg for mikrofonen er aktiveret , og klik Niveauer valget fra Mic dialogboksen Egenskaber . Flyt mikrofonen skyderen helt til højre , og flyt det løft skyderen til det ønskede niveau , også . Klik på Anvend for at indstille de nye ændringer . Hvis du ønsker at disse er standardindstillingen til mikrofonen , klik på fanen Avanceret og klikke på Standard Format. At ændre den aktuelle indstilling til standardindstillingen , skal du ændre indstillingerne til udelt og klik derefter på Anvend .


Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:hvordan man omformatere en computer med Windows 7 

Kommentarer

Code:
change