hvor hen til setup dual monitors med Windows Vista desktop computere

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-07-15

Flere og flere kontorer i dag benytter dual monitors til computere for at udvide arbejdsområdet og forbedre produktiviteten . Under dobbelt skærm gør computing opgaver lettere ved at tillade dig at arbejde på forskellige applikationer ved at holde dem synlige hele tiden uden at skifte vinduer . Dette er især en fordel for brugerne at gøre e-mail og anvendelse , online forskning , digital fotoredigering , eller endda videoredigering . Dobbelt skærm er virkelig ikke så vanskeligt at opsætning og kan kun tager et par minutter at få det gjort . Windows Vista indeholder også en stor Skærmindstillinger option , der gør opsætningen meget enkel
Sådan setup dual monitors på Windows Vista stationære computere

Du skal bruge: .
Windows Vista computer.
ekstra skærm .
to skærme video grafikkort , hvis din computer ikke understøtter det .


1 .
Tjek din stationære computer , hvis den understøtter to skærme ved at se på den video grafikkort interface . Det burde have mere end én grænseflade til visning output . Hvis du kun ser en enkelt VGA -eller DVI- skærm -udgang så er du nødt til at erstatte det med dobbelt display video card . Afhængigt af ekstra skærm, du har eller vil købe , bør du sørge for , at video-interface på skærmkortet er kompatibelt med skærmen .
For eksempel bør du købe et skærmkort , der har DVI-skærm interface , hvis din skærm er ved hjælp af et DVI-kabel , så du blot kan tilslutte dem direkte .
2 .

Hvis du ikke har en ekstra skærm endnu , købe en, der har samme dimension , opløsning og specs som din eksisterende skærm . Det er måske ikke behageligt at bruge to forskellige størrelser af display , for ikke at nævne det ser ikke godt ud. Prøv at få den samme skærm så meget som muligt . Og igen, bør kablet interface være kompatible med din video skærmkortet for at undgå brug af enhver konverteren.
3 .
Tilslut din anden skærm til rådighed VGA-eller DVI- port på dit skrivebord computeren. Faktisk , mange stationære computere i dag har indbygget understøttelse for flere display output . Sørg for , at grænsefladen er tæt forbundet til porten på din computer for at undgå problemer med displayet senere .
4 .
Tænd du Windows Vista stationær computer og din dual monitors . Windows Vista registrerer automatisk din anden skærm , så snart du tænder for den . På skrivebordet , højreklikke på det tomme område og vælge " Grafik Properties . . . " fra pop-op-menuen . Et vindue vises og på displayet enheder, vil du nu se muligheder for flere skærme . Vælg " Udvidet skrivebord "for at aktivere den dobbelte skærmindstillingerne . Klik på " Anvend " , og det vil begynde at skærmen på din anden skærm . At se, hvor nemt det er at sætte to skærme .
Du kan bare åbne et program på din primære skærm , hvilket er din første skærm , og derefter klikke og trække den til højre , indtil den vises på anden skærm . Nu kan du arbejde selvstændigt på den anden skærm . Bare gennemse musen punkt til venstre, indtil den vises på den første skærm for at gå tilbage til din primære skærm .
5 .
På samme vindue , kan du justere opløsningen af den anden display men hvis du bruger den samme spec skærmen er der virkelig ingen grund til at gøre noget . Aktivering af to skærme på din Windows Vista- stationære computer er en fantastisk måde at udføre flere opgaver lettere . Du kan gøre dette på din computer på kontoret eller endda din hjemmecomputer .

gode råd og advarsler


  • stedet for at købe dobbelt vise video grafikkort , kan du bare købe en anden videokort med enkelt skærm output . Dette betyder, at du kommer til at have to skærmkort adaptere i din stationære computer .


  • Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:hvordan man opsætter to skærme dual -skærm med Windows 7     

    Kommentarer

    Code:
    change