hvordan man formatere et drev i exFAT formatering i Windows 7

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-10

Den exFAT formatering eller forlænges FAT er sat op til i sidste ende erstatte FAT32 . Denne type formatering er sat op i Windows 7 til at tillade brugerne at formatere et drev eller flytbare hukommelseskort med exFAT . Denne artikel vil vise dig hvordan du bruger Window 7 til format i exFAT

Du skal bruge: . .
Windows 7 ( helst version )


1
Connect drevet til computeren . Du vil ikke være i stand til at omformatere primære harddisk med Windows 7 operativsystem med exFAT . Tilslut drev som en slave drev eller som en sekundær hoveddrevet . Du kan også tilslutte harddisken til en ekstern USB- drev kabinet . Denne metode vil også arbejde med et flytbart medie -kort som et SD -kort .
2 .
Gå til Start -menuen ikonet i nederste højre hjørne og venstre klik . Når menuen Start vises dialogboksen klik på " Computer " .
3 .
Højreklik på det drev , du vil formatere med exFAT under overskriften "Computer " . Igen, vil du ikke være i stand til at omformatere primære harddisk med Windows 7 operativsystem med exFAT .
4 .
Vælg filsystemformat type . Der er tre valgmuligheder FAT , FAT 32 , exFAT og NTFS . FAT er indstillet som standard valg . Vælg den exFAT formateringsindstilling .
5 .
Klik på Start for at begynde formatering drevet . ** Advarsel data , der aktuelt er på disken vil blive slettet , når det er formateret .

gode råd og advarsler


  • Alle data , der aktuelt er på drevet Der vil blive tabt, når det er formateret .


  • Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:hvordan du henter min Lexmark på Windows Vista     

    Kommentarer

    Code:
    change