hvordan man kan opgradere en strømforsyning i Windows Vista

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-07-05

Når du køber en ny computer, som du sikkert ikke tænker over opgradere den i fremtiden . Som tiden går , der er mere magtfulde drev , grafikkort og diverse periferiudstyr , som du måske ønsker at føje til dit eksisterende system . For at være sikker på, at de kan køre uden afbrydelse , skal du kontrollere , at din eksisterende strømforsyningen kan klare den ekstra arbejdsbyrde . Hvis det synes tvivlsomt , kan du opgradere strømforsyningen til at give dig den ekstra power du har brug for

Du skal bruge: .
Ny strømforsyning .
Skruetrækker .


1 .
Sluk for computeren og tag alle ledninger og kabler . At fjerne sidepanelet og få adgang til den nuværende strømforsyning , find skruerne på bagsiden af computeren, og fjerne dem . Du kan bruge en skruetrækker til dette , men disse skruer er normalt fingerskruer , som ikke kræver værktøj . Skub panelet ud af computeren og sæt den til side .
2 .
Find og fjerne de eksisterende strømforsyning. Strømforsyningen er normalt placeret på den øverste del af computeren . Fjern de skruer, der holder den på plads og sæt dem til side . Du skal frakoble de interne komponenter, der er sluttet til strømforsyningen .
3 .
Sæt den nye strømforsyning i computeren . Sæt den nye strømforsyning i den placering forladt af den gamle enhed . Sikker på plads med de skruer, du afsætte tidligere . Stik i de komponenter , du har fjernet fra den tidligere strømforsyningen . Afhængigt af layoutet af netop dit system , kan det være lettere at tilslutte disse komponenter , før siddepladser strømforsyningen på plads og sikring .
4 .
Sæt på siden, og sikkert på plads med skruer fjernet tidligere eller ved hjælp af fingerskruer . Sæt alle kabler og ledninger på plads , og tryk på tænd -knappen for at genstarte computeren.


Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:Windows Vista mikrofon fejlfinding 

Kommentarer

Code:
change