hvordan man kan opgradere en strømforsyning på Windows Vista gateway

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-07-06

Evnen til at opgradere stationære computere giver brugerne mulighed for at forbedre deres computeroplevelse uden at investere i et nyt edb- system hvert år . En ny optisk drev , mere hukommelse , en ekstra harddisk og mere kan tilføjes for at gøre Gateway stationære computere hurtigere og i stand til at gøre flere ting . Opgradering hardware ikke lægge yderligere byrder på din Gateway strømforsyning , så det kan være en fordel at opgradere til et højere watt strømforsyning til bedre strøm din stationære computer. Med et par værktøjer dette kan gøres derhjemme .

Du skal bruge:
Gateway stationær computer
. Kompatibel strømforsyning .
Ikke-magnetiske skruetrækker sæt .
Needle-næse tænger .
Anti-statisk armbånd .
Lille beholder til at holde skruer og dele .
Notebook .
Blyant eller fyldepen .
Gateway dokumentationen til computeren .
Kamera ( ekstraudstyr ) .


1 .
Sluk computeren og tag alle kabler og ledninger , der er sluttet til den . Dette omfatter ledningen , tastatur , mus , video , ethernet og USB-ledninger .
2 .
Læg computeren på en veloplyst bord i en ren og lav statisk område. En køkkenbord fungerer godt . Sat på den anti-statisk håndledsrem og fastgør krokodillenæb til en del af metal computerens chassis.
3 .
Åben sagen på Gateway-computeren. Se den dokumentation , der fulgte med computeren for at bestemme , hvordan man åbner din konkrete sag , da forskellige Gateway modeller åbne forskelligt . Opbevare skruer fjernet i den lille beholder .
4 .
Brug den bærbare computer til at tegne et diagram af interiøret kabler fra din strømforsyning til komponenter i computeren . Dette vil hjælpe dig til at samle computeren lettere når du er færdig . Hvis du er usikker bruge et kamera til at tage billeder . Tage noter af hvert trin til støtte i processen .
5 .
Fjern strømforsyningen fra bagsiden af det optiske og harddiske . Nogle stik passer stramt , så du kan bruge kanylen -næse tænger til forsigtigt at tage fat i stik (aldrig fat i de kabler ) til at fjerne dem .
6 .
Fjern strømforsyningen kablet fra bagsiden af diskettedrevet ( hvis installeret ) . Tryk og hold låsen på strømforsyningen stik, lægger til bundkortet , og træk lige op for at fjerne .
7 .
Tryk og hold låsen på de fire-bens P4 knyttet stik til bundkortet og fjern det så godt . Fjern de to -leder fan stik , der er knyttet til bundkortet ( hvis installeret ) .
8 .
Trace alle kabler fra strømforsyningen til at kontrollere , at alle har været afbrudt . Hvis ikke , skal du afmontere og dokumentere i dine noter .
9 .
Support strømforsyningen med hånden og fjern skruerne , der fastgør strømforsyningen til sagen . Hvis du har en toolless sag på Gateway-computeren , skal du vende strømmen opbevaring klip ud , skub strømforsyningen mod fronten af sagen og derefter udad .
10 .
Fjern strømforsyningen fra tilfældet .
11 .
Sæt den nye strømforsyning ved at vende de skridt til at fjerne den gamle på din sag . Sikre forsyningen ved at erstatte de skruer eller at sikre strømforsyningen opbevaring klip ( på toolless tilfælde ) .
12 .
Slut strømforsyningskablet til bundkortet . Tilslut strømforsyningskablet P4 stik til bundkortet . Forbinde de to-wire fan stik til bundkortet ( hvis installeret ) .
13 .
Tilslut strømforsyningen stik til optiske og harddiske . Tilslut strømforsyningen stik til diskette drev ( hvis installeret ) .
14 .
Tjek dine noter at kontrollere, at alle kabler er blevet benyttes igen . Sæt dækslet på computeren . Slut de eksterne kabler til computeren .
15 .
Tænd din computer på og lad Windows Vista til at starte .

gode råd og advarsler


 • Verificer med Gateway Customer Support , at strømforsyningen er kompatibel med netop din computer før købet .
 • større effekt du køber på en strømforsyning , vil gøre det muligt for komponenten til at arbejde mere effektivt samtidig giver mere plads til fremtidige enhed opgraderinger .
 • Er du i tvivl om ethvert skridt , skal du kontakte Gateway Customer Care på (800) 395-3817 for bistand .
 • Hvis du ikke har din computer dokumentationen , kan du besøge www. gateway . com for at udskrive dokumentet .
 • Forkert støtte og samtidig fjerne de skruer eller spejlvende strømforsyningen opbevaring klip kan resultere i strømforsyningen ramte bundkortet og beskadige din computer .
 • A strømforsyning med utilstrækkelig effekt til at drive din computer og installerede komponenter kan fejle og skade dit system .


 • Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:hvordan man kan opgradere en strømforsyning i Windows Vista   

  Kommentarer

  Code:
  change