hvordan man kan slette hp printer i Windows Vista

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-07-11

Hvis du bruger din Vista-baseret computer til at gøre en masse udskrivning , kan du have et par printere installeret på dit system . Nogle af de mest populære printere på markedet , er fremstillet af HP ( Hewlett-Packard ) . Der kan komme et tidspunkt , hvor du finder det nødvendigt at slette en HP-printer fra dit system , uanset om det er fordi du ikke længere bruge printeren eller du har problemer med det og ønsker at slette det , så du kan lave en ren installation af filerne . Sletning af HP printer i Windows Vista-operativsystemet er en enkel opgave .
1
Gå til " Start " på dit skrivebord
2 .
Klik på " Control Panel " og vælg derefter " Hardware og lyd . " Den første valgmulighed , du vil se i Hardware og lyd vinduet er " Printere ".
3 .
Klik på muligheden til at " fjerne en printer " under Printere overskrift.

4 .
Marker HP printer, som du ønsker at fjerne på listen Printere . Når du fremhæver HP printer , øverst i vinduet muligheden for at " Slet Denne printer " vises .
5 .
Klik på " Slet Printer " og bekræft, at du ønsker at slette den . Hvis HP printeren ikke slette med denne mulighed , skal du klikke " Kør som administrator ", og klik derefter på " Slet "i " Kør som administrator " indstillinger.

gode råd og advarsler


  • En printer kan ikke slettes, hvis det har elementer , der venter på at blive udskrevet . Alle udskriftsjob , der venter på skal først annulleres .


  • Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:hvordan man formatere et drev i exFAT formatering i Windows 7     

    Kommentarer

    Code:
    change