hvordan man omformatere en computer med Windows 7

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-03

Har du nogensinde prøvet at omformatere en harddisk på en computer med Windows 7 ? For nogle kan det virke hårdt, men jeg vil lære dig at gøre det let med et par enkle trin . Husk, at omlægge din harddisk vil nulstille den til fabriksindstillingerne , så du vil sikre dig , at du sikkerhedskopierer alt, hvad du vil gemme , før vi begynder processen

Du skal bruge: .
computer, der skal omformateret .
Det opsving diske .


1 .
ATTENTION !
Omformatering af en computer vil nulstille den til den faktor billedet , skal alle data bakkes op eller Det vil gå tabt . Der er flere grunde til at omformatere en harddisk . Et par grunde omfatter, men er ikke begrænset til : . ! driver problemer , virus , oprydning , at komme af med computer , osv.
2
gendannelsesdiske

Hver ny Windows 7 ejer bør vide , at de nye computere ikke er forsynet med inddrivelsen diske længere . Fabrikanten giver brugeren mulighed for at skabe et sæt af diske , hvis du køber en ny maskine . Det er vigtigt at skabe diskene tidligt som chauffør spørgsmål og vira kan opstå . For at skabe opsving diske på Windows 7 , du ønsker at klikke på start -menuen . Næste , skal du indtaste opsving i Start søgning indstillingen område . Næste, klik på opsving disk skabelse og følge processen . Det vil kræve , at du har omkring 3 dvd'er eller omkring 7 cd'er til at skabe opsving diske .
3 .
omlægge HARDDISK !
Når genopretning diske har blevet gjort omformatering Windows 7 er ganske enkel . Indsæt opsving diske i cd /dvd-bakken på maskinen . Du er nu lyst til at slukke for computeren . Når computeren er slukket , gå videre og tænde den igen . En skærm bør poppe op og spørge dig , om du ønsker at starte fra harddisk eller disk . Vælg den disk mulighed . Efter du gøre det så langt det er en downhill proces . Dernæst skal du følge instruktionerne på skærmen skal du sørge for omformatere maskinen , ikke gendanne den.

gode råd og advarsler


 • Har alle dine program diske og nøgler handy .
 • Lav en sikkerhedskopi af alle dine filer .
 • Glem ikke at gemme dine bogmærker .
 • Smid ikke dit drev uden at formatere den først .


 • Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:hvordan man laver min HP All -in -one printer med Windows Vista   

  Kommentarer

  Code:
  change