ENERGY STAR printere , der arbejder med Windows Vista

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-13

Energy Star- programmet startede i 1992 som et joint venture mellem det amerikanske Environmental Protection Agency og Department of Energy at fremme produktionen af forbrugerelektronik og apparater , der opfylder strenge retningslinjer for energiforbruget . Målet med programmet er at sænke udledningen af drivhusgasser gennem reduktion af energiforbruget . Alle producenter medtages her er certificerede partnere med Energy Star , og hver af de detaljerede printere er kompatible med Windows Vista .

Hewlitt Packard

HP PhotoSmart C4780 er en alt-i-én printer model , der kan udskrives , kopier og scanninger dokumenter i farve eller sort og hvid , mens du stadig er budget-venlig med en pris på omkring 100 dollars. Den PhotoSmart linje printere er specifikt rettet mod produktion af fotos i professionel kvalitet , og C4780 er ingen undtagelse . Denne printer kan udskrive fotos med eller uden en computer ved hjælp af LCD- display med HP TouchSmart ramme . Hvis dine hobbyer inkluderer scrapbooking eller fotografering , eller hvis du bare bruge din printer til lejlighedsvis dokument , vil denne printer klare opgaven .

Kodak

Kodak 's ESP 3250 er en alt -i-én printer , der udskriver fotos i høj kvalitet og er nærige på blækudnyttelse. For mindre end $ 150, er denne printer rettet mod hjemmet kontormiljø . Det er langsom til at udskrive , men medmindre du er i en travlt blæk besparelser at indhente forsinkelsen . Kodak har designet sine printere , således at printhovedet er en del af printeren , og ikke af den blækpatron . Det er grunden til, at selskabets blækket er billigere end de fleste --- spænder fra $ 10 til $ 20 hver til sort og trefarvet patroner . Printeren kan udskrive på papir mellemstore 4 x 6 inches til 8,5 x 14 inches og automatisk justerer kvalitet til almindeligt eller fotopapir . Fra almindelig dokumenter til grafik og fotos i høj opløsning , er denne printer udstyret til at håndtere opgaven .

Epson

Epson Artisan 810 , prissat til omkring $ 200, er en alt -i -én printer med indbygget trådløs og Ethernet netværksteknologi . Det er også en ægte all- in-one som , ud over udskrivning , kopiering og scanning , det er også en fax -maskine. Det har printhastigheder på omkring ni sider i minuttet i sort /hvid eller farve . Der er en stor LCD skærm , der giver dig mulighed for at redigere og få vist billeder inden udskrivning . Printeren har også iPhone og IPAD printer, ved hjælp af iPrint program downloadet til enheden . En bonus træk er dens evne til at oplade MP3 og mobiltelefoner via foreliggende porte på printeren . Hvis du har flere udskrive brugere i dit hjemmekontor netværk , kan denne printer klare arbejdsbyrden .


Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:hvordan du installerer printerdrivere i Windows Vista 

Kommentarer

Code:
change