fejlfinding af en scanner med Windows Vista

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-15

Mange mennesker stadig bruge Vista , selvom Microsoft har frigivet nye versioner af sit operativsystem software, da Vista blev lanceret i 2006 . Operativsystemet har indbygget scanner software til at hjælpe dig med at få mest ud af din scanning enheder. Lejlighedsvis, scanneren eller softwaren kan ikke udføre , som du gerne vil . Fejlfinding både Vista og scanner til at løse eventuelle problemer og genoprette scannerens fuld produktivitet
1
Sørg scanneren er tilsluttet til USB- porten på din computer, hvis Windows Vista ikke genkender den tilsluttede enhed. Vrikke USB -kablet for at sikre, at det er sat helt ind i porten . En afbrudt eller løst kabel kan forårsage forskellige dataforbindelse problemer .
2 .
Kontroller , at scanneren er tilsluttet en pålidelig strømkilde og tændt hvis dens sluttet til din Windows Vista- pc og Vista stadig ikke genkender apparatet . For de bedste resultater , skal du sætte scanneren direkte ind i en stikkontakt i stedet for at bruge en forlængerledning .
3 .
Kontroller at du har installeret eventuelle drivere eller software til scanneren , hvis det virker ikke 't synes som en valgmulighed i Vista 's Windows Fax og scanning eller Windows Billedgalleri -programmer. Nogle scannere kræver specialiseret software til at fungere fuldt ud . Sådan software er normalt inkluderet på en CD , der fulgte med enheden . Konsultere din enhed dokumentation for yderligere vejledning .
4 .
Gennemgå din Windows Vista scanning præferencerne, hvis scanningsresultater mangler i kvalitet . Vista har flere indbyggede præferencer for forskellige typer af medier . Justere disse efter behov , afhængigt af det scannede medietype . I venstre værktøjslinje af Windows Fax og scanning-lanceret inde fra Vista Start -menuen-Tryk på " Ny scanning ", klik på " Profil " og vælg en medietype ( e. g. "Dokumenter " ) .


Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:ENERGY STAR printere , der arbejder med Windows Vista 

Kommentarer

Code:
change