hvordan du installerer printerdrivere i Windows Vista

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-13

Windows Vista giver dig mulighed for at køre og bruge en række af printere spænder i model , design og effektivitet . Printerdrivere er software , der giver din printer til at kommunikere med din computer, så du kan udføre udskrivningsopgaver . Windows Vista gør det nemt for dig at installere printerdriverne ved hjælp af en af to simple metoder . Uanset om du bruger en DeskJet , inkjet-eller LaserJet printer , installere drivere nemt og hurtigt

Brug mappen Printere


1 .
Klik på Windows " Start " knappen , klik på " Control Panel "og derefter Klik på " Hardware og lyd . " Klik på " Printere "for at starte mappen Printere .
2 .
Højreklik på den printer, du vil installere drivere til og klik på " Kør som administrator . " Klik på " Egenskaber ". Hvis du bliver bedt , skriv din administratoradgangskode , og klik på " OK ".
3 .
Klik på " Avanceret " og klik " Ny Driver " for at starte " Tilføj printer Driver Wizard. " Følg den guidede anvisningerne i installationsguiden for at fuldføre installationen af printerdriveren .

Installation af printer drivere fra en producentens websted


1 .
Klik på Windows " Start " knappen, vælge " Alle programmer "og derefter klikke på " Tilbehør ".
2 .
Klik på " Systemværktøjer " og klik på " System Sammenfatning . " Dette lancerer en ny dialogboks , der viser oplysninger om din computer . Gennemgå OS Navn og System Type for at finde ud , hvilken version af Windows Vista, du kører .
3 .
Gå til din printer producentens hjemmeside og find " Downloads " sektionen . Søg efter en printerdriver, der er kompatibelt med din version af Windows . Når du finder det , skal du følge den guidede vejledningen for at installere printerdriveren på din computer .


Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:Hvordan kan jeg manuelt gøre min computer hurtigere i Windows Vista ? 

Kommentarer

Code:
change