hvordan man kan brænde dvd’er i Windows Vista

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-15

En computer bruger kan skrive ( eller brænde ) data til en tom dvd som en form for opbevaring . DVD'er er det ideelle form af lagerplads til billeder , musik og dokumenter, idet de er mindre tilbøjelige til at mekaniske fejl . Windows Vista- funktioner indbygget support for brænding af dvd'er med Windows Stifinder . Flere funktioner er til rådighed for brugeren , herunder muligheden for at bruge en DVD-RW og har evnen til både at tilføje og slette data
1 .
Sæt en tom dvd i din Vista computers CD-skuffen .
2 .
Klik på " Brænd filer på disc " når " autoplay " prompten vises .

3 .
Indtast et navn til din DVD i " Disc Title " tekstfeltet . Hvis du ønsker at ændre den måde din DVD er formateret , skal du klikke på pilen til venstre for " Vis formateringsindstillinger. " Du vil blive præsenteret for to muligheder : Live System og Mastered . "Live System " formateringen er valgt som standard .
4 .
Vælg " Live System ", hvis du bruger en DVD-RW og ønsker at have mulighed for at tilføje eller slette filer . Hvis du bruger en DVD-R , skal du vælge denne mulighed, hvis du ønsker at have mulighed for at tilføje , men ikke slette filer . Vælg " Mastered ", hvis du ønsker at afslutte disken og forhindre eventuelle yderligere ændringer . Klik på " Næste " , når du har foretaget dit valg .
5 .
Træk og slip de filer , du ønsker at brænde ned på DVD til den mappe, der vises.
6 .
Klik på " Brænd til disk " knappen på værktøjslinjen i vinduet , når du er færdig med at tilføje dine filer .
7 .
Bekræft titel DVD og klik på " Næste "for at starte brændingen . Når guiden er færdig , vil din DVD pop bakken ud . Klik på " Finish "for at afslutte guiden .


Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:fejlfinding af en scanner med Windows Vista 

Kommentarer

Code:
change