hvordan man kan fremskynde en computer med Windows 7

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-02

Brug af Windows 7 Experience Index komponenterne langsommere computeren nemt kan identificeres , så opgraderinger kan gøres for at øge hastigheden . Windows Experience Index er en score , der måler computerens hardware og software hastighed at give Windows 7 til at køre effektivt . Området for Windows-oplevelse score er 1,0 til 7,9 . Windows 7 viser den grund Experience Index score sammen med en detaljeret rapport , der scorer det processor , ram , grafik , spil grafik , og den primære harddisk overførselshastighed. Basen Windows Experience Index er baseret på den langsomste komponent i computeren . Brug følgende trin for at bestemme Windows Experience Index rating i Windows 7 til at kunne forbedre din computer hastighed
1 .
Gå til menuen Start ved at klikke på den runde Windows 7 -ikonet i nederste højre hjørne af skærmen . Windows 7 starter vises.
2 .
Klik på " Control Panel " i startmenuen . Kontrolpanelet vises dialogboksen .
3 .
Klik på " Vis grundlæggende oplysninger om computeren " under overskriften " System og sikkerhed " . Oplysninger om Windows og hardware i systemet vil blive vist . Det vigtige oplysninger er under " System " vil der være en samlet base Windows Experience Index ved siden af " Rating " . Dette er indekset score på de langsomste komponent i computeren.
4 .
Klik på linket " Windows Experience Index "ud for indekset score for at gå til en mere detaljeret rapport om fem komponenter score . Den komponent subscores for processor, ram , grafik , spil grafik , og den primære harddisk overførselshastighed på din computer vil blive vist . Den laveste score på disse komponenter er den kontrollerende faktor ved fastsættelsen af din Windows Experience Index . Der kan også være andre subscores , der er tæt på den laveste score . Ifølge Windows 7 det er disse komponenter langsommere computeren .
5 .
at fremskynde din computer starte med at erstatte den laveste komponent først, som det fremgår af den laveste Windows Experience Index underscore . Hvis to scoringer er lave , kan to forskellige komponenter skal udskiftes . Det sværeste komponent at udskifte , kan processoren , da bundkortet i computeren ikke kan acceptere en hurtigere processor . Hvis dette er tilfældet, kan det være tid til at opgradere bundkortet og processoren eller erstatte computeren . Andre komponenter som RAM og grafikkortet er meget nemmere at erstatte . Udskift komponenter én ad gangen og gentage denne procedure for at se, hvor meget Windows 7 Experience Index forbedres.

gode råd og advarsler


  • Check specifikationerne for dit bundkort for at finde ud af begrænsninger i processor og RAM opgradering .


  • Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:Hvordan får jeg min bluetooth til at forbinde til min mobiltelefon med Windows Vista ?     

    Kommentarer

    Code:
    change