hvordan man laver en HP-printer kompatibel med Windows Vista

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-08-09

Hvis en HP-printer ikke er kompatibel med Windows Vista-operativsystemet , er det nødvendigt at downloade de nødvendige driver for maskinen fra internettet . Med hjælp fra en chauffør , vil printeren blive i stand til at parre sig med computeren til at tillade fuld udnyttelse af systemets udskrivningsfunktioner . Anden model printere vil kræve forskellige drivere . Som en følge heraf er det nødvendigt at rådføre sig med den brugsanvisning, der fulgte med printeren til at bestemme hvilken driver din maskine behov

Du skal bruge: .
HP printer .
Computer med Windows Vista .
Internetforbindelse .


1 .
Tag printeren fra computeren . Klik på " Start " knappen fra proceslinjen og vælg " Start søgning "-boksen . Type "kontrol printere " i tekstfeltet og tryk på " Enter " -tasten. Klik på " Tilføj en printer " fane efterfulgt af " Tilføj en lokal printer " fane på næste side .
2 .
Vælg " LPT1 " som printer port , og klik på " Næste "Knappen . Vælg " HP " som printerproducent og vælge den specifikke driver til din HP printer fra de tilgængelige muligheder . Skriv navnet på din printer i " Printer Name " feltet og klik på " Næste ". Installationen vil begynde på dette punkt, og bør tage et sted mellem 2-5 minutter . Når installationen er færdig , skal du slutte printeren til computeren .
3 .
Klik på " Printer " vinduet , når systemet genkender printeren og bringer et vindue på skærmen . Klik på " Egenskaber "-fanen og vælg " Ports " fra det næste vindue . Ændre porten fra " LPT1 "til " USB ". Klik på " Anvend "for at fuldføre indstillinger ændres . Printeren skal nu være kompatible med Windows Vista-operativsystemet.


Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:inkjet -printere kompatible med Windows Vista 

Kommentarer

Code:
change