termiske disk printere kompatible med Windows Vista

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-08-11

Thermal disk printere udskrive tekst og billeder direkte på cd og dvd -diske . Computer printere er anerkendt og forvaltes af computerens operativsystem ( OS ) , der bruger en samling af filer og programmer, sammen kendt som en " driver " til at fortolke udskrivningsinstruktioner sendes fra computeren til printeren . Printerproducenter normalt oprette bilister kompatibel med de fleste almindeligt tilgængelige OS , men du bør altid tjekke for at sikre , at en printer er kompatibel med dit OS , før du køber den . Windows Vista er kompatibel med mange termiske disk printere .

Casio CW -75

The CW -75 er en dedikeret termisk disk printer , som har en " QWERTY "-tastatur til direkte udskrivning af alfa-numeriske tegn på cd'er eller DVD'er . Printeren sluttes til en computer via en USB ( Universal Serial Bus ) 2,0 port , og føreren softwaren understøtter Windows Vista OS . Farveprint er opnået ved hjælp af fem termisk farve bånd , rød, blå , grøn , sølv og sort . Driverinstallation bruger 40 megabyte ( MB) plads på harddisken , og en yderligere 60 MB er nødvendig for at installere design og print program, der leveres med printeren . Printeren kører på 8 x AA batterier , men en strømadaptor fås som ekstraudstyr .

Stampa STDP1

Den Stampa STD1 printer fra Ily Enterprises har driver support for flere Windows- styresystemer , herunder Windows Vista . Driverinstallationen kræver, at computeren skal have 100 MB ledig plads på harddisken til rådighed . Printeren benytter en fire-farve system med sort, rød , blå og grøn til at opnå farve og sort /hvid print resultater . Tilslutning til en computer er lavet af en USB- forbindelse , og både USB 1 . 2 og USB 2,0 er understøttet. Udskriftsopløsningen er 200 dpi , og den gennemsnitlige udskriv tid er 26 sekunder pr udskriftsområdet .

Systor T1

Den Systor T1 er kompatibel med alle Windows operativsystemer fra Windows 98 og fremefter , og indeholder specifikke driver software kompatibel med Windows Vista . Tilslutning til en computer er lavet via USB -kabel . Printeren genkender fire printbare områder og roterer diske gennem 90- graders vendinger , indtil det fulde billede er trykt på en disk . Printeren inkluderer en sort termisk farvebånd , mens rød , blå og grøn skal købes separat for farveprint . Label design software er designet specielt til Windows Vista er inkluderet .


Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:hvordan man laver en HP-printer kompatibel med Windows Vista 

Kommentarer

Code:
change