hvordan man kan tilslutte en printer til en pc med et USB-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-01-26

Moderne printere tilbyder en række forskellige måder at oprette forbindelse til computere . Netværksprintere kan tilslutte et kabel eller trådløst netværk af computere og udskrive dokumenter fra hver enkelt, og trådløse printere kan bruge standarder , såsom Bluetooth , at oprette forbindelse til en computer og sende information . Mange printere og alt- i- en enheder vil i forbindelse med Universal Serial Bus eller USB , standard , hvilket sikrer kompatibilitet med de fleste personlige computere . Disse USB printere forbindelse til en computer ved hjælp af et datakabel

Du skal bruge: .
printerproducentens nødvendige software .


1 .
Installer den nødvendige software på din computer . Typisk , denne software leveres på en cd med printeren . Indsæt cd'en i cd- drevet på din pc og følg installationsvejledningen , der vises på skærmen . Hvis du ikke har denne cd eller printeren ikke kommet med en , søge på producentens websted til din printer specifikke model nummer til at downloade og installere softwaren.
2 .
Sæt den ene ende af kablet i printeren og den anden ende i en USB- port på computeren . Tænd printeren .
3 .
Konfigurer printeren på din computer . En " Guiden Ny hardware fundet " vises for dig gennem printerens installationen . Når du bliver bedt har Windows søge efter den enhedens software automatisk .

gode råd og advarsler


  • Hvis du har brug for at ændre indstillingerne efter printeren er tilsluttet , skal du navigere til " Printere og faxenheder "i din Kontrolpanel , højreklik på printeren og vælg " Egenskaber " fra menuen .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan foretage fejlfinding af Microsoft Bluetooth mus     

    Kommentarer

    Code:
    change