hukommelse typer af en Compaq Presario c712nr

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-06

Compaq Presario C712NR , en bærbar computer fremstillet af Hewlett-Packard , har tre typer af hukommelse . Disse tre hukommelsestyper , som findes i de fleste bærbare computere , der bruges til lagring af data , så det kan tilgås nemt på et senere tidspunkt . Alle disse typer hukommelse er udstyret på den standard C712NR , og kan opgraderes ved at installere mere avanceret hardware .

harddisk

Compaq C712NR er udstyret med 80 GB harddisk . Harddisk hukommelse er en form for langtidshukommelse , der tillader filer der skal gemmes og skrives til harddisken selv . Disse filer kan så findes på et senere tidspunkt , og slettes for at frigøre mere plads til nye filer .

RAM

Den C712NR også udstyret med 1024 MB RAM hukommelse , der er opdelt i to pinde af 512 MB hver . RAM -hukommelse er mere korttidshukommelsen end harddisken , som bruges til at køre flere programmer samtidig . Den C712NR kan støtte maksimalt 2048 MB RAM , som kan købes separat som to pinde på 1024 MB hver .

Videohukommelse

Compaq C712NR har en integreret Intel Graphics Media Accelerator X3100 grafikkort , der understøtter op til 251 MB hukommelse . Video hukommelse bruges til at lagre grafik information , teksturer og så videre , til at køre programmer, der kræver high-performance videofunktion .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en SATA kabel fra en harddisk 

Kommentarer

Code:
change