hvordan man kan binde en computer til mit tv

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-02-28

Selv om computer -skærme kan komme i store størrelser , de helt sikkert ikke så store som en TV- skærm . Du kan tilslutte din computer op til dit tv og vise dine seneste billede diasshow , se dine favorit You Tube og Funny or Die videoer eller se dine downloadede film direkte på dit tv . Tilslutte din computer til dit TV er nemt , så længe du har den rigtige snore

Du skal bruge: .
Computer
TV .
HDMI-kabel eller VGA -kabel eller DVI til HDMI -kabel eller S-videoudgang enkelt kabel .
Lydkabler .

HDMI udgang


1 .
Tag et kig på din computer for at fastslå, at den har en HDMI- udgang . Udgangen er en lille , rektangulær slot med HDMI skrevet ovenover . Denne udgang skal have en HDMI -kabel .
2 .
Sæt den ene ende af HDMI -kablet i tv'ets HDMI -indgang slot .
3 .
Sæt den anden ende af kablet i computerens HDMI -udgang slot . Et HDMI kabel vil bære både lyd og lyd , så du ikke behøver at bekymre sig om andre kabler .
4 .
Brug TV'ets fjernbetjening til at indstille tv'ets indgang til HDMI indgang . Tænd computeren på, og det vil være på dit tv .

DVI -udgang


1 .
Tag et kig på din computer for at fastslå, at det har en DVI- udgang . DVI -udgang er en stor , rektangulær slot med firkantede huller i det . For dette, skal du bruge en DVI til HDMI- kabel , samt en audio input kabel .
2 .
Sæt DVI ende af kablet i computeren . Sæt HDMI ende af kablet i dit TV i HDMI -indgang slot .
3 .
Sæt den ene ende af lydkablet , typisk , den sorte ende , i din computers lydudgang .
4 .
Sæt den anden ende , røde og hvide indgange , i tv'ets lydindgang slots . De slots vil blive koordineret farve , så du ved hvor du skal placere de røde og hvide input ender .
5 .
Tænd for din computer for at nyde det fra tv- skærmen .

VGA Output


1 .
Tag et kig på din computer for at fastslå, at den har en VGA -udgang . VGA- output er en lille , lidt firkantet og blå slot med cirkel huller i det . For dette, skal du bruge en VGA- kabel . Af VGA -indgang på dit tv kan også blive indkaldt RGB PC -indgang .
2 .
Sæt den ene ende af VGA kablet til din computers VGA -udgang .
3 .
Sæt den anden ende af kablet til din TV 's VGA eller RGB PC -indgang .
4 .
Sæt lydkabler til din computer lydudgang eller højttalere , derefter ind i tv'ets lydindgang , som beskrevet i afsnit 2 , Trin 3 og 4 .
5 .
Brug TV'ets fjernbetjening til at indstille tv'et til VGA eller RGB /PC -indgang . Tænd computeren for at bruge .

S-Video udgang


1 .
Tag et kig på din computer for at fastslå, at det har en S- videoudgang . S-Video output slot er lille og rund . Til dette , skal du købe en S-Video enkelt kabel . Det sluttes til alle tv og omfatter lydkablerne på samme kabel .
2 .
Sæt cirkel-formede ende af kablet i computerens S-videoudgang . På den samme ende vil blive lyden så godt. Sæt lyd output i dine højttalere eller lydudgangen slot på din computer .
3 .
Sæt farvekodede kabel ender , typisk , rød /orange , hvid og gul , i tv'ets farvekodede input . Sikre, at du sætte rød /orange kabel ende i rød /orange input , de hvide kabelende ind i den hvide input og det gule kabel ende i den gule indgang .
4 .
Konfigurer TV som din computer til XP og ældre brugere . Klik på " Start > Kontrolpanel > Skærm > fanen Indstillinger "og derefter trække "2 " ikonet over " 1 "-ikonet , så 2 er først . Tryk på " OK "for at bruge dit TV som din computer .

For Vista brugere , skal du fortsætte til Trin 5 .
5 .
Konfigurer dit TV som din computer for Vista-brugere . Klik på " Start > Kontrolpanel > Juster skærmopløsning . " " Tilpas Skærmopløsning " vil være under Udseende og personlige indstillinger. Hvis din kontrolpanelet er indstillet på Classic View , skal du vælge " Personlige > Skærmindstillinger > Indstillinger " fra Kontrolpanel . Igen , trække "2 " ikonet over " 1 "-ikonet , så 2 er først . Tryk på " OK "for at bruge dit TV som din computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan forlænge levetiden af din bærbare computer 

Kommentarer

Code:
change